Front-end developer

We are looking for a junior-to-mid-level developer who likes to push the limits of technology and solve problems on a daily basis

The ideal front-end developer candidate will have a good sense of design and keeps up to date with the latest tech-trends. House is a highly collaborative environment so strong communication skills are a must.

This position is full-time and can be filled instantly upon agreement at our office in Stockholm.

House is full of nice and talented people working with multidisciplinary projects within the interactive industry to deliver new and cutting edge work to our clients. We are a team of developers, designers, producers, directors and more.

Please send your application to:
work@houseagency.se

Traffic Manager

Vi söker Traffic Manager till House Agency – ett produktionsbolag inom Omnicomgruppen där bland annat DDB och Ehrenstråhle nätverken ingår. House Agency hanterar produktion inom film, digitalt och print.

Som Traffic manager är du navet i företagets produktionsplanering och inom denna roll har man ansvar för att:
– boka och koordinera jobb för alla anställda inom print och koordinera resurser och jobb ihop med övriga delar inom företaget.
– att tillsammans med avdelningschefer och ekonomiansvarig göra uppföljning av projektbudgetar och retainers i rollen som Project Controller
– att som Produktionsledare hantera mindre uppdrag

Rollen innehåller många delar och ställer krav på att du är noggrann, tydlig och kvalitetsmedveten. Som person är du ödmjuk, serviceminded, lösningsorienterad, strukturerad och prestigelös. Du är van att arbeta både självständigt och i team.
Vi tror att du har minst 4-5 års arbetslivserfarenhet.

Tjänsten är på heltid och kan tillsättas omgående eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan till:
work@houseagency.se

Copywriter

Vi söker Copywriter till House Agency – ett produktionsbolag inom Omnicomgruppen där bland annat DDB och Ehrenstråhle nätverken ingår. House Agency hanterar produktion inom film, digitalt och print och som copywriter arbetar du inom alla dessa områden.

Ett av dina återkommande uppdrag kommer vara att skriva åt en av våra bilkunder. Med andra ord blir det roligare för dig och bättre för kunden om du har ett stort bilintresse på en någorlunda teknisk nivå.

Jobbens karaktär ställer krav på att du är snabb men samtidigt noggrann och kvalitetsmedveten. Som person är du ödmjuk, serviceminded, lösningsorienterad, strukturerad och prestigelös. Du är van att arbeta både självständigt och i team.

Tjänsten är på heltid och kan tillsättas omgående eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan till:
work@houseagency.se

Final Artist

Vi söker nu en originalare till House Agency – ett produktionsbolag inom Omnicomgruppen där bland annat DDB och Ehrenstråhle nätverken ingår. House Agency hanterar produktion inom film, digitalt och print och som copywriter arbetar du inom alla dessa områden.

Du kommer att vara del av ett större kundteam och vi söker dig med erfarenhet och fokus på produktionsintensiva uppdrag.
I din roll kommer du ansvara för produktion av kommunikationsmaterial både i tryckt och digital media, från skiss till färdigt print eller digitaloriginal. Du kommer ansvara för att säkerställa hela kedjan fram till leverans av tryckoriginal och design för digitala format.
Du gillar struktur och är drivande i att hitta nya arbetssätt och tekniker för att effektivisera framställningen av återkommande produktioner.
Du är snabb men samtidigt noggrann och kvalitetsmedveten samt har ett öga för detaljer. Som person är du ödmjuk, serviceminded, lösningsorienterad, strukturerad och prestigelös, du är van att arbeta både självständigt och i team. Du har ett genuint intresse för typografi och grafisk formgivning & tillhörande teknik.
Vi tror att du har minst 2 års arbetslivserfarenhet. Du behärskar följande programvaror på expertnivå: Adobe InDesign, Illustrator, Photoshop, Acrobat.

Tjänsten är på heltid och kan tillsättas omgående eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan till:
work@houseagency.se

Producer

Vi söker en Produktionsledare/Producent till House Agency – ett produktionsbolag inom Omnicomgruppen där bland annat DDB och Ehrenstråhle nätverken ingår. House Agency hanterar produktion inom film, digitalt och print. Denna person vi nu söker har viss erfarenhet inom alla dessa områden men med ett extra fokus på printproduktion.

Rollen innebär att samordna produktioner & göra verklighet av idéer, därför söker vi dig som är den lösningsorienterade motorn i teamet och har ett öga för detaljer.

Om rollen
Arbetet innebär att driva och ha det övergripande ansvaret för projekt och team under produktionsfasen kombinerat med en stor förståelse för den kreativa & tekniska processen som föregår produktionen. Rollen som Producer präglas av kunskap och erfarenhet inom produktionsledning och projektplanering i alla typer av kanaler. Du ansvarar för att planera tid, team, och budget, leverans samt för uppföljning mot budget och brief. Samtidigt ansvarar du för att löpande effektivisera och utvärdera produktionsprocessen och arbetet mellan olika roller i projekten. Att ha en förkärlek för struktur, organisering och för att driva lönsamma projekt är av yttersta vikt.

Du ska även ha förståelse för byråns övriga erbjudanden; filmproduktion och komplex digital produktion. Du får gärna ha egen erfarenhet från kundsidan och kunskaper i hur dynamiken fungerar där. Det är viktigt att du har en hög proaktivitet, är en fena på problemlösning och har den flexibilitet som krävs för rollen.

Om dig
– Minst två års dokumenterad erfarenhet av liknande roll på byrå eller marknadsavdelning.
– Har ett öga för detaljer och kvalitet
– Trivs att arbeta i en miljö med högt tempo
– Erfarenhet från systemstödd projektadministration och projektstyrning
– En utmärkt kommunikatör på svenska och engelska (Då vi jobbar nordiskt är kunskap av annat nordiskt språk meriterande)
– Ser lösningar där andra ser problem
– Erfarenhet i Adobe Creative Suite, ProofHQ, Keynote och PPT är meriterande.

Tjänsten är på heltid och kan tillsättas omgående eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan till:
work@houseagency.se